Werkplaats

Raadhuisstraat 1, 2181 AT Hillegom

Elektrisch

Storingsdiagnose

Uw auto geeft een storing aan en u weet niet wat er aan de hand is? Kom in dat geval eens langs bij ons. Wij beschikken over de meest nauwkeurige en actuele informatie over uw auto. Hierdoor kunnen wij snel en nauwkeurig uw auto uitlezen en eventuele storingen te verhelpen.

Reparaties

Schade

Autorijden betekent helaas niet altijd zorgeloos rijplezier, vroeg of laat krijgt iedere automobilist er mee te maken: schade. In deze situatie heeft Auto Romviel slechts één doel voor ogen, de schade zo snel en soepel mogelijk voor u afhandelen, zodat u weer zorgeloos verder kunt rijden en er niets meer van de schade te zien is.

Ruitenwisser

Ruitreparatie

Heeft u schade aan uw voorruit of andere ruit dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij herstellen en/of vervangen snel en vakkundig uw ruit.

 
 
 

Inbouwservice

Reparaties

Naast onderhoud en APK kunnen we ook alle soorten reparaties uitvoeren. Of het nu gaat om een kapotte uitlaat, repareren van de remmen, het vervangen van een distributie of het stellen van het diagnose. Wij regelen het snel en betrouwbaar.

 

Pechhulp

Pechhulp

Mocht u een keer met pech komen te staan raak dan niet in paniek. U kunt altijd vertrouwen op onze Pechhulp om u zo snel mogelijk weer op weg te helpen.

Onderhoud

Onderhoud

Voor jonge auto’s adviseren wij onderhoud volgens fabrieksvoorschriften met behoud van fabrieksgarantie. Is uw auto al wat ouder? Dan stemmen we het onderhoud af op het gebruik van de auto. Zodat er alleen gedaan wordt wat nodig is. Daardoor bent u per saldo een stuk voordeliger uit.
 

Banden

Banden

Uiteraard leveren wij banden voor elk merk auto. Vredestijn is ons huismerk. Ook voor uitlijnen, winterbanden, all Seasons en opslag kunt u bij ons terecht.

APK

APK

In onze garage kunt u de APK Keuring voor uw auto laten verzorgen. U komt bij ons tijdens de APK keuring niet voor vervelende verrassingen te staan. Zo bellen wij altijd van tevoren bij eventuele reparaties. Is uw auto bij ons in onderhoud? Dan is de APK gratis.